Uručivanje ugovora u okviru Poziva „Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata”
10. February 2020.
Održana provedbena radionica
4. March 2020.
Show all

Prvi radni sastanak partnera na projektu “Budimo zajedno”

Povodom potpisanog ugovora projekta “Budimo zajedno” (Bjelovarsko-bilogorska županija, Varaždinska županija i Zagrebačka županija) sufinanciranog od strane Europskog socijalnog fonda održan je sastanak za partnere. Sastanak se održao u ponedjeljak, 10. veljače 2020. godine u prostorijama USPD RH na adresi Trg žrtava fašizma 1 u Zagrebu.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici partnera na projektu te se održalo predstavljanje članova projektnog tima i njihove zadaće. Na projektu “Budimo zajedno”, uz prijavitelja, će aktivno sudjelovati 7 organizacija civilnog društva, uključivo: Zajednicu udruga i članova hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Udrugu ratnih veterana specijalne jedinice policije “Alfa” Zagreb, Udrugu specijalne policije “Omege”, Udrugu specijalne jedinice policije “Rode”, Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade “Tigrovi”, a po pitanju psihosocijalne pomoći će u aktivnostima projekta sudjelovati Udruga RAST.

Projekt će se provoditi 2 godine, a odnosi se na aktivnosti pružanja usluga pomoći u kući hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata u obavljanju svakodnevnih poslova, te na pružanje usluga zdravstvene skrbi koje je moguće provesti u njihovom domu.