Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

 

Naziv projekta:  NEUROTRENING I BIOMEHANIKA POKRETA  

Kratki opis projekta:  Projekt će biti otvoren za “Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata” provođenje aktivnosti podijeljeno u dva elementa: pružanje usluga psihosocijalne podrške i pružanje usluga zaštite. Na projekt će raditi visokoobrazovani stručnjaci psiholozi, psihijatar, kineziolog, kineziterapeut i fizioterapeut. Oni će uz pomoć najsuvremenije opreme koja je na hrvatskom tržištu uglavnom nije dostupna provoditi razne terapije na kojima će korisnici biti dostupni nakon što su trijažni postupci u roku od određenih potreba određeni od svakog korisnika.

Ciljevi projekta:  Povećajte socijalnu uključenost i kvalitetu života hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata kroz psihosocijalne tretmane i poboljšanje fizičkog zdravlja.

Očekivani rezultati projekta:  Najmanje 60 korisnika ciljanih skupina sudjelovat će u aktivnostima projekta, te će proći kroz treće trećine i terapije koje se provode. Ovisno o korisničkim korisnicima, raspodjela će se nalaziti na tretiranim neurobiofeedback-a, zrcalne terapije i edukativno – psihološka savjetovanja. Preciznom dijagnostikom, individualnim pristupom i programima izrade na temelju dijagnostike, utjecat će se na poboljšanje broja fizičkih stanja korisnika.

Ukupna vrijednost projekta: 1.927.015,69 HRK

EU sufinanciranje projekta: 1.637.963,33 HRK

Razdoblje dokazano projekta: veljača 2020 – veljača 2022

Kontaktirajte za više informacija

 

Više informacija na:

  • www.strukturnifondovi.hr
  • https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Udruga Rast.