Zrcalna (mirror) terapija
29. June 2020.
Kako pobijediti strah i anksioznost?
20. July 2020.

Pružanje psihosocijalne i fizioterapeutske podrške te kinezioloških usluga korektivnog vježbanja hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji uslijed epidemije bolesti COVID-19

Coronavirus. COVID-19. 3D Render

U svrhu pružanja psihosocijalne podrške hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji uslijed epidemije bolesti COVID-19, Udruga Rast uspostavila je telefonsku liniju za pružanje usluga psihološkog savjetovanja. Broj telefonske linije je 095 58 58 537, a otvorena je za pozive svakoga radnog dana od 9 do 15 sati. Postoji mogućnost  i dogovora termina savjetovanja izvan navedenog vremena.

Također, Udruga pruža fizioterapeutsku podršku i kineziološke usluge korektivnog vježbanja hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji koji pate od narušene kvalitete života uzrokovane posljedicama epidemije bolesti COVID-19 na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Zainteresirani za korištenje navedenih usluga mogu se javiti na brojeve: