Projekt ”Analiza društvenih faktora koje utječu na kvalitetu života braniteljske populacije –smjernice za budućnost“
12. February 2021.
Feldenkrais metoda vježbi
18. February 2021.

Rehabilitacija boli u donjem dijelu leđa – terapeut mag. cin. Filip Bolčević

Filip Bolčević po struci je magistar kineziologije u edukaciji i kineziterapiji te doktorand iz područja biomehanike pokreta na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Trenutno zaposlen kao trener mlađih dobnih kategorija u Kajakaškom savezu Zagreba, vanjski suradnik Kineziološkog fakulteta na kolegijima „Sportovi na vodi“ i „Biomehanika“ kao i suradnik u centru za kondicijsku pripremu i rehabilitaciju „Prirodan pokret“ vrhunskog kondicijskog trenera Krešimira Šoša. U funkciji kineziterapeuta sudjeluje na projektu „Neurotrening i biomehanika pokreta“ Udruge RAST čiji je cilj pružanje psihosocijalne pomoći i usluga zdravstvene skrbi hrvatskim braniteljima.

U nastavku, klikom na link, pogledajte edukativni video koji je Filip sastavio, a u kojemu pokazuje vježbe za rehabilitaciju boli u donjem dijelu leđa kod mlađih osoba.

Video je izrađen u sklopu projekta “Neurotrening i biomehanika pokreta” koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

FOTO: emedicinehealth.com